Circular Març

CIRCULAR MARÇ 2017

Vos informam de les activitats programades:

- DISSABTE 4 DE MARÇ: Jornada de pista a Manacor inclosa dins el programa de jocs escolars del Consell Insular, Torre dels Enagistes a les 16 hores. Lloc i hora de sortida: N’Hereveta a les 15 hores. Inscripcions als entrenadors.

- DIVENDRES 10 DE MARÇ: Entrenament a les pistes d’atletisme Torre dels Enagistes de Manacor. Pels grups Miniatletisme B i Atletisme Júnior, de 18 hores a 19,15 hores i pels grups En Forma i Atletisme, de 19,10 hores a 20,30 hores. Partirem a les 17,15 hores del Camp Municipal Ses Forques. Hi ha servei de dutxes. El club té previst organitzar un sopar després de l’entrenament. El grup Miniatletisme A aquest dia entrenarà a l’horari i lloc habitual : Pavelló Institut de 17 hores – 18 hores.

- DIUMENGE 12 DE MARÇ: IV Cursa Popular per la Dona a Santanyí , a partir de les 10’30 hores. Totes les categories. Cursa infantil de 2,2 km. Cursa de 7’5 Km i cursa de Nordic Walking. Inscripcions i informació a www.elitechip.net. Lloc i hora de sortida: N’Hereveta a les 9 hores.

- DISSABTE 18 DE MARÇ: Jornada de pista a Manacor inclosa dins el programa de jocs escolars del Consell Insular, Torre dels Enagistes a partir de les 10’30 hores. Lloc i hora de sortida: N’Hereveta a les 9’30 hores. Inscripcions als entrenadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.