Circular Abril 2017

CIRCULAR ABRIL 2017

Vos informam de les activitats programades:

- DIVENDRES 7 D’ABRIL: Entrenament a les pistes d’atletisme Torre dels Enagistes de Manacor. Pels grups Miniatletisme B i Atletisme Júnior, de 18 hores a 19,15 hores i pels grups En Forma i Atletisme, de 19,10 hores a 20,30 hores. Partirem a les 17,15 hores del Camp Municipal Ses Forques. Hi ha servei de dutxes. El club té previst organitzar un sopar després de l’entrenament. Per apuntar-se, és necessari que aviseu als entrenadors. Data màxima per apuntar-se: dimecres 5 d’abril. El grup Miniatletisme A aquest dia entrenarà a l’horari i lloc habitual : Pavelló Institut de 17 hores – 18 hores.

- DISSABTE 8 D’ABRIL: Jocs escolars de pista a Capdepera a les 10,30 hores. Hora i lloc de sortida: N’Hereveta a les 9 hores. Inscripcions als entrenadors.

- DISSABTE 29 D’ABRIL: Jocs escolars a la pista de Manacor, Torre dels Enagistes a les 16’30 hores. Hora i lloc de sortida: N’Hereveta a les 15’30 hores. Inscripcions als entrenadors.

Vacances Setmana Santa: Els grups de Miniatletisme A i B i Atletisme Júnior, no tindran entrenaments la setmana de dia 17 d’abril a 23 d’abril en motiu de les vacances escolars. Pels altres grups, hi haurà entrenaments en l’horari habitual (excepte divendres sant).

Vos informem que la diada de muntanya, que el club organitza anualment, es durà a terme diumenge 7 de maig. Vos passarem més informació més endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.