Circular DESEMBRE 2015

CIRCULAR DESEMBRE 2015: 

- DISSABTE 12 DE DESEMBRE: CELEBRAREM EL NOSTRE TRADICIONAL DINAR DE NADAL, AL PATI DE L’ESCOLA NOVA A LES 13’30 HORES. PODEU APUNTAR-VOS ALS ENTRENADORS FINS DIMECRES 9 DE DESEMBRE. EL CLUB CONVIDA ALS NINS I NINES AL DINAR. ELS ADULTS PAGARAN 10 EUROS EL MATEIX DIA DEL DINAR.

-  Diumenge 13 de desembre: Cross Ciutat de Manacor. A les 10 hores. Lloc i hora de sortida: N’Hereveta 9 hores.

- Dissabte 19 de desembre: Jocs Esportius Escolars organitzats pel Consell de Mallorca, primera jornada de pista a Manacor a les 10 hores, pistes Torre dels Enagistes. Categories escolars. S’han d’apuntar als entrenadors fins dia 18 de desembre. Lloc i hora de sortida: N’Hereveta, 9 hores.

- Dissabte 2 de gener de 2016: Cros Popular Campos, a les 10 hores al Camp Municipal d’Esports. Inscripcions categories infantils als entrenadors fins dia 22 de desembre. Hora i lloc de sortida: N’Hereveta, 9 hores

-  VACANCES DE NADAL: Els grups de Miniatletisme A i B i Atletisme “Junior” faran el darrer entrenament dimarts 22 de desembre en motiu de les vacances escolars i tornaran a començar divendres 8 de gener de 2016. Els grups Atletisme i En Forma tindran entrenaments en els horaris habituals, excepte els dies festius. No es faran entrenaments dimarts 5 de gener (víspera de Reis).

MOLTS D’ANYS I BON NADAL!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.