Circular Novembre 2015CIRCULAR NOVEMBRE 2015:  

COMANDA DE L’EQUIPAMENT DEL CLUB

Benvolguts atletes,
Començam una vegada més una nova temporada amb molta força i nous reptes!!!.  Desitjam que els entrenaments i les activitats que organitzam siguin del vostre gust. Per qualsevol cosa, vos podeu adreçar a nosaltres a través de caporreres@gmail.com. Vos recordam que tota la programació sempre la trobareu a la nostra web www.caporreres.es
A continuació detallam les activitats programades pel mes de novembre:
-  Obrim el termini per realitzar la COMANDA DE L’EQUIPAMENT DEL CLUB. A la nostra web www.caporreres.es disposareu de tota la informació en relació a talles i preus.  S’ha d’emplenar el full de comanda que trobareu a la pàgina web. Teniu temps per fer la comanda  fins dia 17 de novembre. Per qualsevol dubte, adreçau-vos als entrenadors o responsables del club.
-              Obrim el termini d’inscripcions per fer de voluntari/ària a la mitja marató “sa mitja” i als 10 km. Cal apuntar-se  als entrenadors del club. Data màxima 6 de novembre.
-              Dimarts 10 de novembre: s’informarà als voluntaris/àries del lloc i hora de trobada i de la tasca assignada el dia de la mitja marató. Es posaran les llistes al tauló d’anuncis del club.
-              Divendres 6 de novembre: Reunió informativa per els atletes interessats en tramitar la seva fitxa federativa a la Federació Espanyola d’Atletisme,  per participar a les competicions oficials de pista i/o cross.  Al despatx de Ses Forques a les 20,30 hores.
-              Diumenge 8 de novembre: XXXII Pujada a Monti-sion a les 10’30 hores, per totes les categories.  Les inscripcions es podran fer a través dels entrenadors. Convocatòria a la Plaça de la Vila a les 9’30 hores.  Trobareu més informació a la nostra web. Data màxima per inscriure’s dimecres 4 de novembre.
-              Diumenge 15 de novembre: IV Mitja marató Porreres i 10 km, a les 10 hores. Convocatòria dels voluntari/àries a les 8’30 hores a la Plaça de la Vila. Inscripcions a la cursa a través de www.elitechip.net
-              Divendres 27 de novembre: Entrenaments a la Pista d’atletisme dels Enagistes a Manacor: Pels grups de Miniatletisme B, Atletisme Júnior, En Forma i Atletisme adults. Sortida de Ses Forques a les 17,15 hores. Disposam de servei de dutxes. En acabar els entrenaments quedarem a sopar per Manacor. Horaris d’entrenament: Miniatletisme B i Atletisme Junior: 18 hores – 19’15 hores;  Atletisme i En Forma: 19’10 hores- 20’30 hores. Aquest dia , l’entrenament del grup de Miniatletisme A , es farà de manera habitual, al pavelló de l’Institut de 17 hores – 18 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.