GRUP COMPETICIÓ/TECNIFICACIÓ C.A. Porreres 2022-23

GRUP COMPETICIÓ/TECNIFICACIÓ C.A. Porreres 2022-23 

Per tal d’avançar com a club i que les i els nostres atletes puguin créixer atleticamente, es proposa de forma oficial la creació d’aquest nou grup d’entrenament on l’objectiu és el de preparar de forma més específica els seus membres per a les competicions a través d’una major tecnificació

1. A QUI VA DIRIGIT? 

- Atletes interessats en competir i representar el club a les diferents competicions de forma habitual (tant a la pista com al cross). 

- Aquell que mostrin un compromís i bona predisposició a l’entrenament 

- a partir de sub14 i endavant. 

2. QUÈ ES TREBALLARÀ? 

- De forma genèrica, la Condició física de base i les Capacitats Físiques necessàries per poder competir. - De forma específica, la tècnica de carrera i les tècniques de les diferents proves practicades (velocitat, mig fons, tanques, alçada, llargada, javelina, pes i disc). 

- s’aniran preparant les diferents proves de forma periòdica i, puntualment, aquelles proves de competicions properes. 

3. QUINS SÓN ELS REQUISITS PER FORMAR PART D’AQUEST GRUP? 

- Serà obligatori competir de forma habitual i per tant, caldrà tramitar la fitxa i fer-se càrrec de les despeses. 

- Tenir una bona predisposició a l’entrenament i mostrar un bon comportament i respecte. - Serà obligatori adquirir la roba de competició del club actualitzada si encara no se disposa d’ella (camiseta o el top i el xandall). 

- Formar part d’aquest grup comporta el pagament d’un cànon anual de competicions de forma obligatòria (30€ que es domiciliaran al febrer de 2023). 

- Serà obligatori estar a disposició del club en competicions per equips i de clubs. 

4. HORARIS D’ENTRENAMENT: 

- Els entrenaments es realitzaran de forma genèrica els dimarts, dimecres i divendres de 19.15 a 20.40h a ses forques, a falta de confirmació sobre la utilització de les pistes d’atletisme (Campos i Manacor) - Els entrenaments a pista seran dins la franja de 18 a 20.45h. Podent-se fer dos torns d’entrenament o un torn únic: 

- Torn 1: de 18h a 19.30h. 

- Torn 2: de 19.15 a 20.45h (cal escalfar de forma autònoma els primers 15’). 

- Torn únic: de 18.30 a 20h. 

- Degut a la disparitat de proves i categories, cal que els atletes tenguin flexibilitat per poder entrenar dins aquesta franja, ja que en funció de l’organització de l’entrenament, podrien entrenar en el torn 1, en el torn 2, o tots junts en el torn únic. 

- Els atletes seran convocats a un dels torns segons l’organització de l’entrenament. 

5. QUÈ CAL FER PER FORMAR PART D’AQUEST GRUP? 

- Cal que l’atleta i/o la família interessada es posi en contacte amb els entrenadors per tal de valorar-ne la seva inclusió de forma consensuada, sempre que es respectin els requisits. 

6. ALTRES ASPECTES ATENIR EN COMPTE: 

- Aquest grup d’entrenament no és un servei a la carta, de manera que els entrenadors decideixen, baix el seu criteri, el que es treballarà i una vegada se forma part del grup, en el format que l’equip tècnic consideri, s’han de respectar els requisits i els horaris i grup d’entrenament acordat. 

- No es realitzaran entrenament individuals. 

- Les proves que es preparan seran exclusivament les indicades al punt 2. 

- No respectar els requisits acordats suposarà l’exclusió de la persona en qüestió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.