Circular desembre 2017CIRCULAR DESEMBRE 2017: DINAR DE NADAL

IMPORTANT!!! INFORMAM A LES FAMÍLIES QUE ELS NINS I NINES DEL GRUP MINIATLETISME B (D’EDATS ENTRE 5 I 10 ANYS) HAURAN DE SER OBLIGATÒRIAMENT RECOLLITS QUAN ACABIN L’ENTRENAMENT, PEL SEU PARE, MARE O PERSONA AUTORITZADA AL CAMP DE FUTBOLET ON ES DUEN A TERME ELS ENTRENAMENTS.

DISSABTE 16 DESEMBRE CELEBRAREM EL NOSTRE TRADICIONAL DINAR DE NADAL, AL CAMP MUNICIPAL D’ESPORTS “SES FORQUES” A LES 13:30 HORES. PODEU APUNTAR-VOS ALS ENTRENADORS FINS DIMARTS 12 DE DESEMBRE. ELS ADULTS PAGARAN 10 EUROS EL MATEIX DIA DEL DINAR I 2 EUROS NINS/NINES.
Les curses programades per aquest mes són les següents:

- Dissabte 2 desembre: Cursa Atlètica Son Valls. Totes les categories. A partir de les 10:30 hores . Sortida: 9:15 hores al Parc N’Hereveta. Inscripcions als entrenadors.

- Dimarts 6 desembre: Cursa Popular S’Hostal a Montuïri. A partir de les 9:30 hores.  Totes les categories. Inscripcions www.elitechip.net.  Cursa adults 10 km. Sortida: Parc de n’Hereveta 8:30 h

- Diumenge 17 desembre: Cross Ciutat de Manacor a les 10 hores. Cursa inclosa dins el calendari dels jocs escolars de la Faib. Sortida: 8:30 hores al Parc N’Hereveta. Inscripcions als entrenadors.

Comuniquem que en motiu de les vacances escolars de Nadal , els grups de Miniatletisme A, B i Atletisme Junior tindran el darrer entrenament divendres 22 de desembre i tornaran a entrenar a partir de dimarts 9 de gener 2018. Els grups d’Atletisme i En Forma tindran entrenaments en els horaris habituals excepte dimarts 26 de desembre i divendres 5 de gener 2018 .
Vos desitjam Bon Nadal!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.