Circular de benvingudaOctubre 2016
Hola atlet@s,

Començam la temporada, els entrenaments i ben aviat les curses. Per això, és necessari equipar-nos. Si estau interessats en adquirir l’equipament del club, heu d’emplenar el full de comanda que trobareu a la nostra web www.caporreres.es. La data màxima per fer la comanda és dimarts 18 d’octubre. Es farà el càrrec per domiciliació bancària.
Pel vostre coneixement , sobretot per aquells atletes que s’han incorporat nous aquesta temporada, vos informan que l’equipatge per anar a les curses és: camiseta del Caporreres i malla o pantaló curt de color negre.

Si voleu comanar material ho podeu fer clicant aquí

Aquesta temporada per incentivar la participació als jocs escolars, el club obsequiarà amb una MOTXILA als atletes (de 3 a 16 anys) que participin com a mínim a 5 competicions, essent 3 d’aquestes obligatòriament curses incloses dins el programa dels jocs escolars. Vos anirem informant de les competicions programades mitjançant circulars i a través de la web.

En motiu de la celebració, diumenge 11 de novembre, de la V Mitja marató & 10 km, farem una reunió divendres 28 d’octubre a les 20’30 hores després de l’entrenament. Es farà la inscripció de voluntaris/àries i s’assignaran les tasques.

Aprofitam l’ocasió per donar-vos la benvinguda al Club i desitjam que vos ho passeu molt bé, que disfruteu d’aquest esport i de les activitats que programem. Qualsevol suggerència o consulta estam a la vostra disposició.
Club Atletisme Porreres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.