CIRCULAR NOVEMBRE

Benvolguts atletes,

Tornam a començar una nova temporada amb molta il.lusió i alegria. Esperam que els entrenaments i les activitats que organitzam siguin del vostre gust i per qualsevol cosa, vos podeu adreçar a nosaltres a través de caporreres@gmail.com. Vos recordam que tota la programació sempre la trobareu a la nostra web www.caporreres.es

A continuació vos detallam les activitats programades pel mes de novembre:

- Obrim el terme d’inscripcions per fer de voluntari/ària a la mitja marató “sa mitja” i als 10 km. Cal apuntar-se als entrenadors del club. Data màxima 4 novembre.

- Divendres 7 de novembre: s’informarà als voluntaris/àries del lloc i hora de trobada i de la tasca assignada el dia de la mitja marató. Es posaran les llistes al tauló d’anuncis del club.

- Diumenge 9 de novembre: XXXI Pujada a Monti-sion a les 10 hores, per totes les categories. Les inscripcions de les categories de menors es podran fer a través dels entrenadors. La resta a mediambient@porreres.cat o a l’Ajuntament mitja Hora abans de la cursa. Convocatòria a la Plaça de la Vila a les 9 hores. Abans de lliurar els premis farem una foto de grup a

- Diumenge 16 de novembre: III Mitja marató Porreres i 10 km, a les 10 hores. Convocatòria 8’30 hores a la Plaça de la Vila. El club convida a dinar, al pati de l’Escola Nova a tots els voluntaris i voluntàries inscrits.

- Divendres 28 de novembre: Entrenaments a la Pista dels Enagistes a Manacor: Per tots els grups d’atletisme. Sortida de Ses Forques a les 17,15 hores. Disposam de servei de dutxes. En acabar els entrenaments quedarem a sopar per Manacor.

Horaris: Miniatletisme A i B: 18 hores – 19 hores; Atletisme i En Forma: 19’10 hores- 20’30 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.