TORNAM A COMENÇAR!

S'acaba l'estiu, s'acaben les vacances per la majòria i al CA Porreres ens tornam a posar en marxa.

Enguany, començam amb novetats, ja que tenim nous grups d'entrenament, amb l'objectiu que qualsevol persona que ho vulgui pugui disfrutar amb nosaltres d'aquest esport.

L'horari i els tipus de grups que es faran són els següents:


Miniatletisme A: dimarts i divendres de 17:00 a 18:00h.
Miniatletisme B: dimarts i divendres de 18:00 a 19:00h.
Atletisme Adults: dimarts, dimecres i divendres de 19:00 a 20:30 h.
En Forma: dimarts i divendres de 19:00 a 20:30 h.

És possible apuntar-se només a un o dos dies d’entrenament i, també, combinar les diferents opcions.
Instal·lacions: Ses Forques i Pavelló de l’IES Porreres.

Modalitats, Metodologia i objectius:
Atletisme Adults: Millorar la resistència, el sistema cardiovascular i la tonificació general del cos a partir de l’entrenament regular i sistemàtic. Els entrenaments s’adaptaran al nivell i als objectius de cada persona o grups de persones, intentant que cadascú pugui avançar al seu ritme, sempre cuidant la seva salut. El mitjà bàsic per a la millora serà la carrera i els exercicis de carrera. Dirigit a aquelles persones amants de l’atletisme o del córrer que volen participar en curses populars, que es preparen per determinades competicions o que, senzillament, volen millorar la seva resistència d’una manera coherent i en un ambient d’equip.
En Forma: és la novetat d’aquest any i té com a objectiu la millora de la condició física en general. Serà una activitat més global i més suau, a nivell de millora de la resistència cardiovascular, que la modalitat d’atletisme. Dirigida a totes aquelles persones que vulguin tonificar el seu cos de manera general i millorar-ne la seva funcionalitat, que no tenguin com a un dels objectius principals millorar el ritme o la resistència de carrera.
Miniatletisme A: Dirigit a nins i nines d’educació infantil (a partir de 4 anys) i Primer Cicle de Primària. Té per objectiu introduir els infants a la pràctica de l’ atletisme. La metodologia de treball es fonamentarà en  jocs i en activitats variades de caràcter lúdic. Es procurarà el desenvolupament motriu de l’ infant sense oblidar totes les possibilitats educatives que l’ esport ens ofereix: la responsabilitat, l’ ordre, l’ acceptació de les regles i dels resultats, així com el plaer per l’ esport, l’ auto- superació i les bones relacions entre companys.
Miniatletisme B: Dirigit a nins i nines de Segon i Tercer Cicle de Primària. Té per objectiu aprofundir en la pràctica de l’ atletisme i la possibilitat de participar en curses populars i campionats d’atletisme organitzats per la Federació d’atletisme. Es combinaran jocs i exercicis de caràcter general amb altres més específics i propis de l’atletisme. Es vetllarà tant pel desenvolupament motriu dels infants  com per l’adquisició dels valors que comporta la pràctica esportiva: la responsabilitat, l’ordre, l’acceptació de les regles i dels resultats, així com el plaer per l’ esport, l’auto- superació i les bones relacions entre companys.

Inscripcions: 13, 14 i 17 de setembre de 19:00 a 20:00h al despatx de Ses Forques (a sobre del bar). Si ho voleu, podeu dur el document d'inscripció ja imprès
Inici dels entrenaments: dimarts 18 de setembre.

Per a qualsevol dubte o consulta, no dubteu en contactar amb qualsevol persona de la directiva o escriure un correu electrònic a caporreres@gmail.com